Kymppi Service Oy – Kympin arvoista osaamista usealla alalla!

Teollisuus, metallin jalostus, kokoonpano

Me löydämme Sinulle osaajan aina johdosta eri järjestelmien ammattilaisiin. Oli kyseessä sitten eri metallien hitsaaja (Rst, Fe, putki, levy ym.), kokoonpanotyöntekijä, koneistaja tai laserleikkaaja. Huolehdimme vaadittavat luvat henkilöstölle. Nimeä osaaja, me hoidamme loput. Kympillä.

Toimistotyö / johdon tehtävät

Toimiston eri tehtäviin löydämme luotettavat tekijät. On kyseessä sitten osto ja myyntireskontra, palkanlaskenta, kirjanpito, johtotehtävät tai IT-tuki. Nimeä osaaja, me hoidamme loput. Kympillä.

Kaupan ala

Tarvitsetko myyjiä, varastotyöntekijöitä ym. kaupan ammattilaisia. Tervetuloa kysymään meiltä. Nimeä osaaja, me hoidamme loput. Kympillä.

Rakennusteollisuus

Rakennusteollisuuden ammattilaiset meiltä. On tärkeää, että rakennuksilla on töissä vain ammattilaiset. Huolehdimme eri lupakäytännöistä ja vaadittavat luvat henkilöstölle. Apupojasta mestariin, me löydämme. Nimeä osaaja, me hoidamme loput. Kympillä.

Logistiikka, varasto ja osto

Tähän yrityksessä tärkeään toimintoon löydämme Teille osaajia hyllyttäjästä trukkikuljettajaan ja ostajaan. Nimeä osaaja, me hoidamme loput. Kympillä.

Menu