Tule mukaan tekemään Kympin arvoista työtä!

Meillä on aito halu työllistää motivoituneet osaajat. Kaikki on Sinusta kiinni. Jos olet motivoitunut, niin opit nopeasti uutta koulutuksen kautta. Ja jos sen lisäksi olet jo tietyn alan ammattilainen, niin mahdollisuutesi työllistyä lisääntyvät suuresti. Emme luonnollisesti pysty työllistämään Sinua yhdessä yrityksessä, mutta jos Sinulla on halua siirtyä välillä toiseen yritykseen, niin silloin alamme olla jo lähellä 100% työllistymistä.

Tosiasia on, että työ on nykyisin pirstaloitunut ja työnantajat ovat omalta osaltaan uudessa tilanteessa työn kuormituksen heilahtelujen vuoksi. Tässä välissä haluamme olla tuomassa ratkaisun ongelmaan.

Myös työntekijöillä on eri tilanteita. Opiskelun tai perhesyiden vuoksi pätkätyö voi olla hyvin käyttökelpoinen mahdollisuus työllistyä.

Palvelumme on yksinkertaista. Meidän tehtävämme on yhdistää työnantajan ja työntekijän tarpeet. Apuna tarpeiden yhdistämisessä on kehittämämme Amikymppi Extranet -sovellus.

Lähetä hakemus sivujemme kautta, jossa mahdollisimman tarkkaan kuvaat osaamistasi sekä joustavuuttasi. Me pyrimme sen jälkeen kartoittamaan mahdollisuutesi työllistyä. Kun jo olet työskennellyt meillä, pääset Intranet-järjestelmämme kautta muuttamaan tietojasi ja tarkastelemaan mahdollisia työtilaisuuksia.

Toimimme Suomen lakien mukaisesti ja maksamme veromme Suomeen. Pidämme tärkeänä suomalaisuutta ja haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa hyvinvointiyhteiskuntaa. Se ei synny puheilla vaan teot ratkaisevat.

Meidän myyntivalttimme on tehokkuus. Pyrimme motivoimaan työntekijät sillä, että hyville löytää aina töitä. Ei ehkä samasta yrityksestä, mutta kuitenkin töitä, jotta jokainen voi suunnitella myös tulevaisuutta.

Menu